Ben jij kinderysiotherapeut én werk jij met motorisch hoog-functionerende kinderen en/of jongvolwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Dan is de online training Acquired Brain Injury - Challenge Assessment (ABI-CA) op 26 oktober en 4 november voor jou interessant.

Acquired Brain Injury - Challenge Assessment (ABI-CA) 

De ABI-CA is een motoriektest, specifiek ontwikkeld voor hoog-functionerende kinderen en jongeren met NAH en gericht op snelheid, evenwicht en coördinatie in betekenisvolle motorische vaardigheden waarbij veelal dubbeltaken zijn geïntegreerd. Dit meetinstrument helpt de (kinder)fysiotherapeut om sterke punten en uitdagingen te ontdekken in hogere motorische vaardigheden bij kinderen en jongeren met NAH om zodoende gerichte doelen te kunnen opstellen en een effectieve behandeling te kunnen opzetten. De ABI-CA is toepasbaar voor zowel 1e, 2e als 3e lijn (kinder)fysiotherapeuten.

Spreker 
Prof. Dr. Virginia Wright, fysiotherapeut/senior onderzoeker bij Holland Bloorview Kids Rehabilitation Hospital, Toronto, en hoogleraar fysiotherapie bij University of Toronto, is ontwikkelaar van de test en geeft deze training.

Praktische informatie
Datum:
Dinsdagmiddag 26 oktober 2021
Donderdagmiddag 4 november 2021
Tijd
14.00-18.00 uur
Locatie
Online via Zoom

Accreditatie 

Aangevraagd bij KRF (fysiotherapie/kinderfysiotherapie) 

Meer informatie en inschrijfformulier check de website https://www.dehoogstraat.nl/acquired-brain-injury-challenge-assessment-abi-ca-training/