Binnen ons Gezondheidscentrum werken zorgverleners samen om de zorg voor de inwoners van de wijk Goverwelle in Gouda zo goed mogelijk vorm te geven. Alle medewerkers binnen het centrum zien de samenwerking tussen de disciplines in het centrum als een belangrijke voorwaarde om kwalitatief goede zorg te leveren en dragen hier dus vanzelfsprekend aan bij.
Voor de afdeling kinderfysiotherapie zijn wij vanaf 1 juni 2020 op zoek naar


Een kinderfysiotherapeut voor 16 tot 36 uur (M/V)
 

Vanaf 1 juni 2020 tot 31 december 2020 zoeken we een collega voor een waarneming van 20 uur per week.
Vanaf 1 september 2020 zoeken we een collega voor 16 uur per week.

Bij voorkeur worden beide vacatures door één kandidaat ingevuld. Het is echter ook mogelijk om te reageren op één van de afzonderlijke vacatures.

De functie
De werkzaamheden bestaan uit het bieden van reguliere kinderfysiotherapie, waarvan minimaal een halve dag binnen de context van een school. Interesse in sensorische informatieverwerking is een pré. Om in te kunnen spelen op de kansen die zich binnen de markt voordoen, is het van belang dat de kandidaat in staat is om een netwerk op te bouwen, de relaties te beheren en een ondernemende instelling heeft. Wanneer je het leuk vindt om het werk als kinderfysiotherapeut te combineren met samenwerken met andere disciplines en je altijd mogelijkheden ziet om te vernieuwen, komen we graag met je in gesprek.

Informatie
Mocht je vragen hebben over deze functie neem dan contact op met Rinus
van Bergeijk (directeur) via r.vanbergeijk@gcgoverwelle.nl of 0182 – 541114.  Wil je direct solliciteren? Stuur je C.V. met motivatie naar personeel@gcgoverwelle.nl Meer informatie over het Gezondheidscentrum vind je op onze  website: www.gcgoverwelle.nl