Op 26 september vind er weer een nieuwe WKMN-avond plaats. 

Het onderwerp van deze avond is:  

“Intensieve training bij kinderen met chronische aandoeningen:

de Mega Power Training”

Een interactieve sessie door dr. Liesbeth van Vulpen

 

Inhoud van de bijeenkomst

Krachttraining om spierkracht te verbeteren en daarmee de loopcapaciteit is een veel gebruikte behandeling bij kinderen met chronische aandoeningen (bv CP). Liesbeth neemt je mee in een interactieve sessie over de ontwikkeling van haar functionele power training, een intensieve trainingsvorm die effectief is voor het verbeteren van spierkracht, loopsnelheid, sprintsnelheid, uithoudingsvermogen en activiteiten bij kinderen met een chronische aandoening. Daarnaast zullen we ook praktisch gaan ervaren hoe deze training er uit ziet! Dus neem gemakkelijke schoenen mee, we gaan aan de bak!

 

Even voorstellen…

Dr. Liesbeth van Vulpen is kinderfysiotherapeut en senior onderzoeker in Reade, revalidatiecentrum Amsterdam en in 2018 gepromoveerd op Functional Power Training bij kinderen met CP. Ze heeft verschillende functies gehad binnen onderwijs, zowel bij Avans+ als bij de Hogeschool van Amsterdam. Liesbeth is grondlegger van de Mega Power Training en verzorgt cursussen over het hele land om kinderfysiotherapeuten op te leiden in deze intensieve vorm van training.

Tijd: 19.30-21.30 (inloop 19.15)

Locatie: Hogeschool Utrecht,

Heidelberglaan 7, 3584 CS Utrecht.

 

Voor route en parkeergelegenheid zie: https://www.hu.nl/heidelberglaan-7-utrecht

 

Bewegwijzering wordt verzorgd vanaf de centrale ingang.

Bewegwijzering wordt verzorgd vanaf de centrale hal.

 

Schrijf je snel in via: http://wkmn.nl/inschrijven-bijeenkomst

Introducees zijn welkom en betalen € 7,-  bij het opgeven graag aangeven dat je introducee bent (achter je naam). Omdat het om een online bijeenkomst gaat is het voor ons belangrijk dat je ook jouw telefoonnummer en mailadres mailt naar: info@wkmn.nl.